Menu

Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/sefcommk/public_html/templates/gk_bikestore/lib/framework/helper.layout.php on line 114

Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/sefcommk/public_html/includes/application.php on line 536

Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/sefcommk/public_html/templates/gk_bikestore/lib/framework/helper.layout.php on line 114

Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/sefcommk/public_html/includes/application.php on line 536

Референца на дел од инвеститорите кои имаа доверба да работат со нас и да се уверат во високо квалитетниот и професионален однос на СЕФ ДООЕЛ.

 

АМБАСАДИ на: Италија, Франција, Русија, САД, Велика Британија, Турција, Швајцарија, Грција.

РЕЗИДЕНЦИИ на АМБАСАДОРИ во Р. Македонија: Австрија, САД, Канада, Швајцарија.

НАТО - КФОР - Скопје и Куманово
МЛТ (Американска Владина Организација) - Скопје
Канцеларија на Амбасадата на САД - Приштина, Косово
ФИЛМ Сити - Приштина, Косово
МАКПОЛ - Скопје
БРАУН И РУТ - Куманово
Агенција за разузнавање - Скопје
Агенција за развој - Скопје
Дирекција за безбедност за класифицирање на информации
НАСТЕЛ - Скопје
ХРРМ - Скопје
ТОРУС инженеринг - Скопје
САРИГ - Скопје
ИЗГРАДБА КОМЕРЦ - Скопје
Проктер & Гембел - Скопје
КПМГ - Скопје
хотел Холидеј Инн - Скопје