Menu

Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/sefcommk/public_html/templates/gk_bikestore/lib/framework/helper.layout.php on line 114

Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/sefcommk/public_html/includes/application.php on line 536

Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/sefcommk/public_html/templates/gk_bikestore/lib/framework/helper.layout.php on line 114

Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/sefcommk/public_html/includes/application.php on line 536

СЕФ-ДООЕЛ ги произведува и монтира следните производи:

* Блиндирани врати
* Сигурносни брави за блиндирани врати
* Сигурносни H-брави за постоечки врати
* Огноотпорни врати

Сите горенаведени производи се развиени и усвоени како производи на самото претпријатие.

ЗНАЕТЕ ЛИ ДЕКА...

Сеф блиндираните врати може да се вградат и како додатни врати.
Ако сакате да вградите блиндирана врата во Вашиот дом не морате да:
* Ја демонтирате постоечката каса,
* рушите ѕидови,
* доѕидувате


Со нарачка на врата добивате:
* Изработка по мерка,
* максимална сигурност,
* висок квалитет,
* современ дизајн,
* широк избор,
* пристапни цени и
* сервис 24/7.

На блиндираните СЕФ врати се вградени сигурносни СЕФ брави на кои постои можност од брзо заменување на шифра. Ако Вашиот клуч е украден или загубен, без грижи, ќе добиете нова шифра со нови клучеви за само 80ЕУР*.
*ПРОМЕНА НА НОВА БРАВА ЧИНИ МНОГУ ПОВЕЌЕ.

СЕФ ВИ Е ПРИЈАТЕЛ КОЈ Е СЕКОГАШ ПОДГОТВЕН ДА ИЗЛЕЗЕ ВО ПРЕСРЕТ НА ВАШИТЕ ПОНАТАМОШНИ ПОТРЕБИ И БАРАЊА