Сигурносни врати

 

...крадецот нема шанса!

 
 
Мејл: office@sef.com.mk
 
Веб страна: www.sef.com.mk
 
 
 
 
 
 

За нас

 

 
СЕФ Дооел е формирана во 1992 година како фирма која има сопствено производство и монтажа на сигурносни брави и врати. Во текот своето 28 годишно постоење фирмата е лидер и препознатлив бренд на домашниот пазар. Тоа се години на континуиран раст и развој, во кои константно се подобрува квалитетот и понудата на сопствените производи, како и професионалноста на услугата.

СЕФ Дооел е единствена фирма на домашниот пазар која произведува своја патентирана СЕФ брава со 10 годишна гаранција . Досегашното искуство укажува дека СЕФ бравата е најбезбедна во својата категорија на македонскиот пазар.


Нашата движечка сила е ЗАДОВОЛЕН КУПУВАЧ, а нашето мото е: ...КРАДЕЦОТ НЕМА ШАНСА!


 
 
 
 
 

Блиндирани врати

 
 
 
 

Сигурносни брави за блиндирани врати

 
 
 
 

Врати со специјални барања

 
 
 
 

Огноотпорни врати

 
 
 
 
 
 

Производи

 

 
 
1. БЛИНДИРАНИ ВРАТИ

Тип на блиндирана врата:
 • COMFORT
 • TREND
 • PRESTIGE

Во секој тип на блиндирана врата може да одберете кој тип на сигурносна брава ќе се вгради:
 • СЕФ (Македонија, патентирана брава на СЕФ Дооел)
 • DORMA (Германија)
 • SECUREME (Италија)

 • Блиндираните врати можат да бидат:
  • Еднокрилни
 • Двокрилни
 • Портали
 •  
   
  Препорачани материјали за надворешна облога на блиндирана врата:
  • за стан:
   иверка или медијапан
   
   
  • за куќа:
   пластифициран лим отпорен на надворешни влијанија (лим од кров)
   
   
  Надворешна облога на блиндирана врата:
  • рамна или рамна со лајсни
  • орнаментирана
   
  Гаранција на блиндираните врати е до 10 години (во зависнот од бравата кој е вградена).

  Во нашиот изложбен салон имате можност на лице место да ги погледнете сите типови на блиндирани врати и брави. Нашиот тим е секогаш подготвен да Ви помогне при изборот.

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
  2. ОГНООТПОРНИ ВРАТИ

  3.
  СИГУРНОСНИ Н-брави за постоечки врати

   
   
   

  Услуги

   

   
   
  Со нарачка на СЕФ блиндирана врата ги добивате следниве услуги:

   
   
   
   
   
  земање на мерка
   
   
   
   
   
   
   
   
  изработка
   
   
   
   
   
   
   
   
  транспорт
   
   
   
   
   
   
   
   
  монтажа
   
   
   
   
   
   
   
   
  гаранција до 10 години
   
   
   
   
   
   
   
   
  сервис 24/7
   
   
   
   
  СЕФ блиндираните врати може да се вградат и како дополнителни врати без да се демонтираат веќе постоечките .

   
  Ако сакате да вградите блиндирана врата во Вашиот дом не морате да:
  • ја демонтирате постоечката каса

  • да рушите ѕидови

  • да доѕидувате


  Во СЕФ блиндираните се вградени сигурносни брави кај кои постои можност од брзо заменување на шифра . Ако Вашиот клуч е украден или загубен, во најбрз можен рок ќе добиете нова шифра со нови клучеви.

   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Галерија

   

   
  Дел од нашите врати кои красат нечиј дом или канцеларија
   
   
   
   

  Сертификати

   

   
   
   

  Референци

   

   
  Референца на дел од инвеститорите кои имаа доверба да работат со нас и да се уверат во високо квалитетниот и професионален однос на СЕФ ДООЕЛ.
   
   
  • АМБАСАДИ на: Италија, Франција, Русија, САД, Велика Британија, Турција, Швајцарија, Грција.
  • РЕЗИДЕНЦИИ на АМБАСАДОРИ во Р. Македонија: Австрија, САД, Канада, Швајцарија.
  • НАТО - КФОР - Скопје и Куманово
  • МЛТ (Американска Владина Организација) - Скопје
  • Канцеларија на Амбасадата на САД - Приштина, Косово
  • ФИЛМ Сити - Приштина, Косово
  • МАКПОЛ - Скопје
  • БРАУН И РУТ - Куманово
  • Агенција за разузнавање - Скопје
   
   
   
  • Агенција за развој - Скопје
  • Дирекција за безбедност за класифицирање на информации
  • НАСТЕЛ - Скопје
  • ХРРМ - Скопје
  • ТОРУС инженеринг - Скопје
  • САРИГ - Скопје
  • ИЗГРАДБА КОМЕРЦ - Скопје
  • Проктер & Гембел - Скопје
  • КПМГ - Скопје
  • Хотел Холидеј Инн - Скопје